Hozzávalók - 2 fő részére:
- 1 db nagy padlizsán
- Jófajta kemény sajt (Ementáli, Gouda, Maasdamer)
- Champignon gomba
- Só
- Bors
- Oregano
- Rozmaring
- Ruccola
A padlizsánt megmossuk és 1-1,5 cm szeletekre vágjuk. A szeletek mindkét oldalát olivaolajjal meglocsoljuk, majd alufóliával betakart serpenyőre tesszük. Tetejére sót és borsot szórunk.
Megpucoljuk és megmossuk a gombát, majd vékony szeletekre vágjuk, s így a padlizsán tetejére rakunk.
A gombát megszórjuk kis szárított rozmaringgal és oreganoval, majd jöhet a sajt (reszelve vagy szeletelve).
A tepsit 200 fokon előmelegített sütőbe helyezzük; addig sütjük, míg a sajt arany barnára nem sül (kb 10 perc).
Tálalás előtt megszórjuk rukkolával.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése